TOMIĆ&Co Predstavljena hibridna serija BMW iPerformance automobila

Tomić&Co

Na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Jadranu, u dvorcu Martinis Marchi u uvali Maslinica na otoku Šolti, sinoć je predstavljena tehnologija budućnosti, hibridna serija BMW iPerformance automobila.

Predstavljanje nove serije održalo se u sklopu partija pod nazivom ‘Ancient Rome’ koji je zanimljivim programom podsjetio na vremena antičkog Rima. Večernji program u togama započeo je performansom gladijatora u amfiteatru marine dvorca, a potom je uslijedila i službena prezentacija BMW iPerformance automobila na zaista simpatičan način. Vozila su najavljena od strane ‘cara Dioklecijana’, večer se nastavila uz atraktivan program i jelovnik po uzoru na rimsko doba uz glazbu harfi i ples na svili u vrtu dvorca.

Ljetni partiji u Martinisu imaju višegodišnju tradiciju, a sadržajan program omogućio je ‘višedimenzionalno’ uživanje za sudionike. Dan je započeo probnim vožnjama u BMW vozilima koja osim niske potrošnje osiguravaju i vrhunsku voznu dinamiku i stabilnost, nakon čega su gosti imali priliku razgledati i konceptualnu izložbu ‘Ususret renesansi’ umjetnika Ivice Jakšića Čokrića te postav s tipičnim antičkim zanatima.

Moderne tehnologije nove serije BMW vozila, osim minimalnog štetnog utjecaja na okoliš, omogućavaju autonomnu vožnju od 50 kilometara na električni pogon.

“BMW hibridna vozila s ponosom nose naziv iPerformance. U ponudi je trenutno pet modela čija osnovna cijena nije veća od ‘običnih’ vozila, a s obzirom na PPMV može biti i manja. Riječ je o seriji koja iskorištava najbolje od električnog pogona, uz zadržavanje svih karakteristika ‘klasičnih’ automobila, tehnologiji koja je jednako primjenjiva i na manjim i na najluksuznijim modelima našeg inovativnog njemačkog brenda“, rekao je Filip Kralj iz tvrtke Tomić&Co.

Zabava se nastavila u fantastičnom ambijentu uz bazen dvorca na kojem je dodatni dašak glamura donijela Anamarija Asanović modnom revijom svoje nove ‘Mini cruise’ kolekcije u kojoj prevladavaju ženstvene i jednostavne linije kao njena sugestija za ovo ljeto. Barunica Christiane Freiin von Kentzingen je odmah po završetku revije isprobala nekoliko modela i kupila neke od kreacija. „Oduševljena sam kvalitetom materijalima, jednostavnošću linija i izuzetnom ženstvenošću njenih haljina“, prokomentirala je.

Događaj je organiziran uz podršku i drugih partnera kao što je renomirani brend luksuznih jahti Sunseeker, zatim Croatia Sotheby’s International Realty, SEABOB ronilice te draguljarnice Malalan koji su u Martinisu sinoć i predstavili dio svoje ponude luksuznog nakita i satova.

Komentiraj