Tom Cruise snimio je najopasniju scenu ikada u filmu “Nemoguća misija 7”

Na upravo završenom CinemaConu u Las Vegasu, konvenciji koja okuplja najvažnije filmske igrače, od vlasnika kina do filmskih producenata, predstavljen je i film „Nemoguća misija 7“. Prisutnima je prikazan 13-minutni film o tome kako je sniman ovaj film u kojem je prikazan način na koji je Tom Cruise snimio, po mnogima, najopasniju scenu ikada. Radi se o sceni u kojoj on s motociklom izlijeće s litice, pada u dolinu, a zatim mu se otvara padobran. Kako je Tom Cruise poznat kao glumac koji ne želi da ga kaskaderi mijenjaju u opasnim scenama, tako je godinu dana trenirao samo za ovu scenu.

„Ovo je daleko najopasnija stvar koju sam ikada napravio, godinama sam se pripremao za ovo. Želio sam to napraviti još kada sam bio klinac“, izjavio je Cruise u prikazanom filmu. Scena je snimana u Norveškoj a on se pripremao tako što mu je bila izgrađena rampa na kojoj je vozio 30 puta dnevno, ukupno je na rampi 13 tisuća puta uvježbavao taj skok. Što se tiče skakanja s padobranom, skočio je ukupno 500 puta. „Ono što me još više plaši jest što li Cruise sprema za osmi dio filma ‘Nemoguća misija’“, izjavio je redatelj filma Christopher McQuarrie.

Osim Cruisea, u filmu se ponovo pojavljuju Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson i Vanessa Kirby dok su novi glumci Pom Klementieff, Rob Delaney i Esai Morales. Početak prikazivanja „Nemoguće misije 7“ predviđen je za 27. svibnja.

Komentiraj