Tom Cruise objasnio zašto je urlao na ekipu filma “Nemoguća misija 7”

U prosincu prošle godine u javnost je iscurila audio snimka sa snimanja filma „Nemoguća misija 7“ na kojoj se čuje kako Tom Cruise viče na one članove ekipe filma koji nisu poštivali socijalnu distancu. Cruise, kako se čuje na snimci, prijeti otkazom  dvojici djelatnika te je, između ostalog, rekao „Bez isprika. Ispričavajte se ljudima koji su ostali bez domova jer je naša industrija prestala s radom. Isprike neće donijeti hranu za njihov stol niti platiti školovanje. S time idem spavati svaku večer, s budućnosti ove industrije. I zato oprostite ali nije me briga za vaše isprike“. U razgovoru za novi broj britanskog mjesečnika Empire prvi se puta osvrnuo na taj događaj.

„Rekao sam ono što sam rekao“, bila je prva reakcija Cruisea na pitanje o trominutnoj snimci na kojoj se čuje i kako govori „Ako vidim da ste to ponovo napravili, jeb… vas nema više. Ako itko od ekipe to napravi, gotovo je. Da to više niste jeb… napravili“. Cruise je u nastavku objasnio da je pandemija koronavirusa koja je zahvatila Englesku u vrijeme snimanja filma „Nemoguća misija 7“ uzrokovala njegovu frustraciju. Upozorio je da se pri tom obratio pojedincima koji su kršili sigurnosna pravila a ne cijeloj ekipi filma.

„U tom trenutku puno smo toga riskirali. Ali nije se radilo o cijeloj ekipi. Ekipa je već bila otišla sa snimanja, radilo se o nekoliko osoba“, objasnio je Cruise. Bilo je to vrijeme kada su brojna snimanja filmova bila zaustavljena zbog pandemije koronavirusa zbog čega je na tisuće članova filmskih ekipa ostalo bez posla.

„Sve te emocije prolazile su kroz moju glavu. Razmišljao sam o ljudima s kojima radim kao i o cjelokupnoj filmskoj industriji. Želio sam da cijela ekipa filma zna da je činjenica da snimamo film veliko olakšanje. Moram vam reći, za mene je to bilo vrlo emotivno“, objasnio je Cruise.

Nakon te tirade snimanje filma „Nemoguća misija 7“, čiji je početak prikazivanja predviđen za 27. svibnja 2022. godine, nikada više nije bilo zaustavljeno

Komentiraj