Filip Kos/PIXSELL

Tjeralica za muškarcem osumnjičenim da je pucao na Vukomercu

Zagrebačka policija raspisala je internu tjeralicu Senadom Ahmetovićem (34), za kojeg su prvo sumnjali da je u zagrebačkom naselju Vukomercu pucao iz kalašnjikova, a sada ga traže zbog prijetnji, pišu 24sata.

Moguće je da je odmah pobjegao u BiH čiji je državljanin, ali sa stalnim boravkom u Hrvatskoj. 24sata doznaje kako je već nekoliko puta legalno mijenjao prezime. Policiji je poznat po debelom dosjeu, nizu teških kaznenih djela, od krađa, nasilja, nanošenja tjelesnih ozljeda.

Policija sumnja da je naoružan i opasan.

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u srijedu u večenjim satima u Porečkoj ulici na zagrebačkom Vukomercu. Policija je do sada privela dvadesetak osoba. Do pucnjave je došlo u i oko kuće koja se nalazi točno nasuprot osnovne škole u Porečkoj ulici, što je izazvalo zabrinutost građana koji su se u velikom broju okupili oko ograđenog područja, tvrdeći kako su si sukobljene strane dan ranije međusobno prijetile pištoljima, zbog čega je cijeli dan naseljem patrolirala policija, a fizičkih sukoba i prijetnji bilo je, tvrde, i ranije.

Komentiraj