Tjelohranitelj dobio otkaz jer je pogledao slavnog glumca ravno u oči

Jay Brody kanadski je radio voditelj i DJ koji je na Twitteru objavio kako je svojedobno radio kao član zaštitarske ekipe na snimanju filma „Ljubavni guru“ (The Love Guru) iz 2008. godine u kojem je Mike Myers glumio glavnu ulogu. Ono što je zanimljivo jest da je Brody ispričao kako je tada dobio otkaz jer je pogledao Myersa u oči. Ono što je najčudnije je činjenica da je bio upozoren da će dobiti otkaz ako pogleda Myersa u oči. Iako je bio začuđen tim pravilom, ono se primjenilo upravo na njemu.

Sve je počelo tako što se društvenim mrežama počeo širiti video na kojem se vidi kako Keanu Reeves pomaže prenositi opremu na snimanju filma „John Wick 4“. Brody je tada napisao na Twitteru „Ljudi kažu ‘ne trebamo ga slaviti zato što pomaže’ ali oni ne znaju što znači raditi na filmu. Mike Myers dao mi je otkaz na snimanju filma ‘The Love Guru’ jer sam ga pogledao u oči a radio sam kao zaštitar“.

Svoje tvrdnje objasnio je vodeći radijsku emisiju Sonic Radio Show te je kazao kako mu je prije 15 godina ponuđen rad na osiguranju prikolice u kojoj je smješten Mike Myers tijekom snimanja filma „Ljubavni guru“. „Zvučalo mi je kao lak posao, radio sam to već prije. Rekli smo mi ‘Ima jedna caka, ne gledaj ga’. Rekao sam ‘Da bi bio njegov tjelohranitelj moram ga gledati’ na što su mi rekli ‘Ako ga pogledaš, dobit ćeš otkaz’“, ispričao je Brody te nastavio „Sjedim na snimanju filma, prvi dan, prvi sat, još ne znamo kako izgleda. I onda primjetim čovjeka dugom perikom, lažnom bradom i pomislim – to je Mike Myers. Pogledam u pod kako ne bi gledao u njega jer ne želim dobiti otkaz, ali pomislim kako ne mogu bilo koga pustiti u prikolicu. Dignem glavu, ulovim na trenutak njegov pogled, kimnem mu da bih mu tako poručio da je sve u redu, i okrenem glavu. U roku od sat vremena nazvali su me da mi kažu da sam dobio otkaz te da moram otići jer sam prekršio to čudno pravilo“.

Na tu vijest reagirao je Myersov glasnogovornik čije je priopćenje objavio portal Entertainment Weekly. U njemu stoji „Mike ne zna ništa o tome. Ne zna da je netko angažiran ili dobio otkaz“. Myers je u to vrijeme bio na vrhuncu slave zbog uloge u Austin Powers franšizi. „Ljubavni guru“, u kojem su još glumili Justin Timberlake i Jessica Alba, potpuno je propao i kod kritike i kod publike. Proglašen je najgorim filmom na dodjeli Zlatnih malina 2009. godine.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner