ELEKTABILNI BOJAN Glavašević odgovorio Plenkoviću: Hej, zašto si nervozan?

Autor:

07.11.2022., Zagreb - Bojan Glavasevic, hrvatski politicar, jezikoslovac i sociolog.
 Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Davor Puklavec/PIXSELL

Bojan Glavašević, nezavisni kandidat na listi SDP-a za Europski parlament, odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću nakon što ga je on prozvao na konferenciji za medije.

Bojan Glavašević je ranije u utorak za N1 rekao da je Plenković ionako gotov. “Andrej Plenković je gotov. Čekam trenutak kad će parafrazirati Ivu Sanadera – ‘ja sam svoju dionicu odradio, hvala svima na suradnji i doviđenja’. Pitanje je trenutka”, rekao je Glavašević i zaključio da ako će itko iz HDZ-a moći voditi pravi politički dijalog s Domovinskim pokretom to će biti Anušić, a ne Plenković.

Andrej Plenković na konferenciji za medije kazao je: “Sigurno se neće dogoditi da teško poraženi gubitnici koji nisu priznali poraz se i dalje ponašaju kao i zadnjih osam godina, bez ikakve ideje za budućnost Hrvatske i njihova točka se sastoji od bacanja blata. Sad se javio elektabilni Bojan koji nije ušao u Sabor, niti će ući u EP”.

Glavašević se sad ponovno oglasio na Facebooku: “Hej, Andreju Plenkoviću, zašto si nervozan ako je sve pod kontrolom? I zašto ti je važno što ja o tome kažem, ako sam tako nebitan? Bez brige, tvojim se mukama nazire kraj. Samo se ne sekiraj, nije dobro za zdravlje. Pozdrav, elektabilni Bojan.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.