DUA LIPA ‘Morala sam promijeniti koreografiju na pozornici jer sam padala zbog znoja plesača’

Autor:

Dua Lipa, center, performs on the first night of the 2021 iHeartRadio Music Festival, Friday, Sept. 17, 2021, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)

AP Photo/John Locher

Britanska pjevačica porijeklom s Kosova Dua Lipa otkrila je da je “dosta puta” pala na pozornici pa je morala promijeniti plesnu koreografiju kako bi se makla od “lokvi” znoja dok nastupa na koncertu.

“Nekoliko puta sam pala na pozornici tijekom svoje turneje, čini mi se jednom u Barceloni i jednom u Milanu i to na istom mjestu. Bio je to najtopliji tjedan u Europi i neki mojih plesači su se dosta znojili. Poskliznula sam se na mokrom podu i morali smo promijeniti koreografiju kako se ne bih okliznula na lokvici znoja na mjestu gdje ću plesati”, rekla je 28-godišnja pjevačica u nedavnom razgovoru u emisiji ”Morning Mash Up” SiriusXM-a.

Ali pjevač je rekla i da uvijek očekuje da će sići s pozornice s manjim ozljedama. “Sve je to dio iskustva. Moraš dobiti malu modricu”, dodala je.

Dua Lipa je glumila u novom filmu ”Argylle” s Henryjem Cavillom i Johnom Cenom, ali iako se “jako zabavljala” snimajući film, čini se malo vjerojatnim da će joj to otvoriti novu karijeru jer trenutno “ne može ni zamisli da radi bilo što drugo što bi je udaljilo od glazbe”.

Na pitanje je li planira novi filmski projekt, rekla je: “Nemam pojma… Toliko sam usredotočena na glazbu i ne znam je li film doista put kojim želim ići. Nisam sigurna. Glumiti u filmu ‘Argylle’ bilo mi je jako zabavno, ali usredotočena sam na glazbu i turneju i ne mogu ni zamisliti da bih mogla još nešto raditi.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.