Tisuće posjetitelja svakodnevno uživa u programu Cest is d Best

cestisdbest.com

U sklopu festivala Cest is d Best koji se ovih dana održava u Zagrebu, jučerašnji dan obilježilo je pet koncerata, preko pedeset performerskih nastupa, pet plesnih točaka, filmska projekcija i pregršt dobre zabave.

Posebno upečatljiv bio je nastup argentinske grupe Sexteto Milonguero koja je nastupila na Zrinjevcu, gdje je više stotina posjetitelja zaplesalo tango.

Danas nudimo oko stotinu sati programa na svim festivalskim lokacijama, dok se program s glavnog trga od 16 sati seli u Bogovićevu ulicu.

Na Cvjetnom trgu vas od 17 sati očekuje tradicionalna šahovska simultanka, koju festival realizira u suradnji s Crvenim križem grada Zagreba. U iščekivanju večernjeg koncerta na Cvjetnom pogledajte nastupe Nilsa Muellera, NAFSI Afrika i brojnih drugih performera, a od 21:30 zabavite se u veseloj atmosferi uz irsku glazbu u izvedbi sjajnog benda Selfish Murhpy.

Program na Zrinjevcu je ispunjen brojnim poučnim i zabavnim radionicama, pa tako možete zaplesati na svili, filcati vunu, vježbati kung-fu ili se okušati u hodanju po slacklineu s Ivom Frangešom. U večernjim satima DJ Johnny će rasplesati park disco hitovima ‘70, ‘80 i ‘90 godina.

Organizatori pozivaju da svi zainteresirani posjete i ostale festivalske pozornice, Potepuh, Strossmayerovo šetalište i plato Gradec.

Više informacija potražite na facebook stranici festivala Cest is d Best.

Komentiraj