facebook.com

BRZI I ŽESTOKI Dominic Toretto i ekipa u borbi protiv velike prijetnje

Pogledajte trailere za film ‘The Fate of the Furious’.

Redatelj filma F. Gary Gray (‘Straight Outta Compton’) je obećao kako ovaj film neće slijediti ‘modu’ prijašnjih nastavaka franšize. “Sviđa mi se smjer u kojem idemo. Siguran sam da publika neće imati osjećaj da gledaju reprizu starih nastavaka”, rekao je Gray nedavno.

Istaknimo kako slavna oskarovka Charlize Theron glumi glavnu negativku u filmu, Cipher. Još uvijek nije poznato kakvu će točno prijetnju Cipher predstavljati za Dominica Toretta i ekipu iako se s fotografije može pretpostaviti da će u sve biti uključena i vojska. Njeno nas ime navodi i kako će možda imati ulogu hakerice.

Dom i Letty su na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini i svi donekle vode normalan život. Tajanstvena žena (Charlize Theron) igrom okolnosti uvodi Doma u svijet kriminala, a on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, elitna ekipa će pokušati dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu ‘obitelj’.

Glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham…

Scenarij su napisali Chris Morgan i Gary Scott Thompson.

https://youtu.be/MUfIriurRB0

https://youtu.be/qtCscjXBjmI

https://youtu.be/GIkp0OgsA6s

https://youtu.be/ZX69MDGyJVk

https://youtu.be/sBOky584tWs

https://youtu.be/KCsAmaQQOWs

https://youtu.be/Ot68NAaifYc

https://youtu.be/NdF93zZ7x8g

Komentiraj