Tele2, Hrvatska pošta

Tele2 i Hrvatska pošta udružili snage za jedinstvenu blagdansku ponudu

Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bilo je glavno mjerilo tvrtkama Tele2 i Hrvatska pošta koje su povodom dolazećih blagdana odlučile spojiti svoje uspiješne usluge u jedan jedinstveni paket.

Zajednička suradnja urodila je stvaranjem ponude u kojoj kućni internet s 50GB i evotv s tri paketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu. Osim što korisnici spajaju dvije usluge u jednu, oni pritom i štede.

“Podizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, bio je temelj za uspjeh našeg proizvoda ‘Pokućni internet’ koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koji do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti, nego i premašiti”, izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gospodin Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

viktor-pavlinic-tele2-josip-udiljak-hrvatska-posta_2
Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 i Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte

Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u Republici Hrvatskoj gdje želite koristiti internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara”, rekao je zadovoljno gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.

viktor-pavlinic_tele2josip-udiljak-hrvatska-posta_1
“Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika”

Usluge mogu dogovoriti novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet to može učiniti bez ikakve naknade.

Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.

tele2evotv

Komentiraj