Tatjana Skoko preuzela je dužnost v.d. direktorice kompanije Microsoft Hrvatska.

Na toj poziciji naslijedit će gđu. Lejlu Zukić – Krivdić koja preuzima dužnost Channel Development Managera u Microsoftovom odjelu CEE OCP & SMC, gdje će biti zadužena za 33 zemlje srednje i istočne Europe.

Gđa. Tatjana Skoko na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekomu, gdje je ostvarila kontinuirani rast poslovnih rezultata, sudjelovala u pozicioniranju Hrvatskog telekoma kao preferiranog pružatelja usluga poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, ali i širenju poslovanja u središnjoj i istočnoj Europi (CEE).

“Pozicija v.d. direktorice Microsofta u Hrvatskoj nosi sa sa sobom veliku odgovornost. Microsoft kao kompanija ima velik potencijal, a poseban naglasak u radu bit će daljnja podrška hrvatskim IT tvrtkama u cilju promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskoj platformi i uslugama kompanije Microsoft“, rekla je Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta Hrvatska.

Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta, nastavit će i dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije gospodarstva, javnog sektora te društva u cjelini.

Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta Hrvatska

Komentiraj