Taron Egerton neće biti novi James Bond jer ima problema s kilažom

Taron Egerton probio se u prvu ligu glumaca ulogom u franšizi „Kingsman“ a sve je to potvrdio ulogom Eltona Johna u biografskom filmu „Rockteman“ za što je osvojio Zlatni globus. Usput je glumio i Robina Hooda u istoimenom filmu koji je sniman u Dubrovniku a s obzirom da se radi o 33-godišnjem engleskom glumcu vrlo brzo je svrstan među ozbiljne kandidate za novog Jamesa Bonda. No, u intervjuu za britanski The Telegraph priznao je da ga nitko nije zvao glede uloge Jamesa Bonda a niti smatra da bi on bio dobar odabir za tu ulogu.

Razlog tome je što za ulogu Jamesa Bonda konstantno morate biti u dobroj formi „a ja imam problema s kilažom“, objasnio je Egerton. „Biti Bond znači biti ambasador brenda kao i biti glumac. To može biti zabavno u kratkom razdoblju ali siguran sam da je Barbara Broccoli rekla da je to obveza u trajanju od 15 godina. Osim toga, nebitno je kako se osjećam s time u vezi jer me nitko nije nazvao zbog toga“, objasnio je Egerton.

Producentica Barbara Broccoli u lipnju je prošle godine rekla da ćemo na novi James Bond film čekati barem dvije godine. „Moramo ponovo osmisliti Bonda. Osmišljavamo tko je on a za to će trebati vremena“. Upozorila je kako je odabir novog Bonda velika odluka koja će odrediti u kojem će smjeru ići franšiza posebno u kontekstu činjenice da je kompanija Amazon kupila filmsku kompaniju MGM koja ima prava na James Bond filmove. „To nije samo odabir glumca. Radi se o razmišljanju u kojem smjeru idemo“. Do sada se špekuliralo o brojnim glumica koji su kandidati za novog Bonda, među njima su Regé-Jean Page, Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill i Jacob Elordi. Idris Elba kasnije je rekao kako on neće biti novi James Bond.

Michael G. Wilson producent je James Bond filmova zajedno sa Barbarom Broccoli te je rekao kako će ulogu tajnog agenta dobiti glumac koji ima 30 i nešto godina. Ujedno je otkrio da svaki glumac na audiciji za Jamesa Bonda mora odigrati scenu iz filma „Iz Rusije s ljubavlju“ iz 1963. godine u kojem je glavnu ulogu imao Sean Connery.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner