Velpro

Strateško partnerstvo Velpro-a i malih trgovaca

Velpro i Savez udruga malih trgovaca (SUMT) potpisali su ugovor o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja.

Dugogodišnja partnerska suradnja kroz nabavu potvrđena je potpisivanjem ugovora o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velpro-a kao dobavljača. Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, potpisnici će međusobno pružati trgovačke, logističke i promidžbene usluge.

SUMT objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova, malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija. Svaki član Udruge svojim prometom participira u ukupnom zajedničkom cilju Udruge.

“Najveći izazov u poslovanju malih trgovaca su ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velpro-ova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Velpro-ov prodajni tim sudjeluje i u svakodnevnim prodajnim aktivnostima kroz obilazak članica i komunikaciju o asortimanu, akcijama, isporukama robe, a malim trgovcima daje i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama“, rekao je Robert Fućak, predsjednik SUMT-a.

“Osim što kao strateški dobavljač i partner jamči snagu i stabilnost malih trgovaca, kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velpro-a  jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velpro-a mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove“, rekao je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus. d.o.o.

Komentiraj