Stiže autorizirana biografija Charlija Wattsa

Autorizirana biografija bubnjara Rolling Stonesa Charlieja Wattsa ‘Charlie’s Good Tonight: The Authorized Biography of Charlie Watts’ bit će objavljena u rujnu ove godine.

Autor autorizirane biografije je Paul Sexton dok su predgovore za knjigu napisali Mick Jagger i Keith Richards dok je uvodni tekst u biografiju napisao dugogodišnji menadžer Rolling Stonesa Andrew Loog Oldham.

Charlie Watts je preminuo u kolovozu 2021. u dobi od 80 godina. Biografiju su autorizirali njegovi preživjeli kolege iz benda Rolling Stones i članovi obitelji.

Povodom  najave izlaska biografije članovi grupe The Rolling Stones dali su službeno priopćenje: “Naš dragi prijatelj Charlie Watts nije bio samo fantastičan bubnjar, već i divna osoba. Bio je duhovit i velikodušan čovjek izvrsnog ukusa i užasno nam nedostaje. Sjajno je što je njegova obitelj autorizirala ovu službenu biografiju Paula Sextona, koji ju je godinama pisao.”

Priopćenje je poslao i autor biografije Paul Sexton: “Moći, uz pomoć i ohrabrenje onih koji su ga najbolje poznavali, iskoristiti svoje vrijeme s ovim jedinstvenim čovjekom i njegovim kolegama iz Rolling Stonesa kako bih napisao njegovu autoriziranu biografiju, predstavlja uzbuđenje i čast.”

 

 

Komentiraj