Stipe Petrina priveden na sud u Zadru: “Meni ova sutkinja i ne smije suditi jer s njom imam dva spora”

Primoštenski načelnik Stipe Petrina u petak je u pratnji policije došao na Općinski sud u Zadru zbog predmeta u kojem ga T-com i tvrtka Odašiljač tuže jer su 2006. godine uklonili, kako su utvrdili, nelegalne HEP-ove stupove.

“Radi se o namještenom sudskom postupku u kojem se od 2006. vrši stravičan politički pritisak na općinu Primošten, mene, komunalnog redara. A to je o uklanjanju stupova koji su vodili do nezakonitog objekta”, rekao je Petrina novinarima.

Dodao je da je predmet došao u Zadar zajedno s bivšim državnim odvjetnikom u Šibeniku. “Nažalost, tu pomoći nema, nas se okrivljuje što smo postupili prema Ustavu. Na svaki način hoće nas se prisiliti da općina da služnost Odašiljačima i vezama za 600 kuna mjesečno. Mi to ne želimo, onda smo dobili prijetnje. Meni ova sutkinja i ne smije suditi jer s njom imam dva spora”, istaknuo je.

“Ono što je Zdravko Mamić izložio u medijima je blaga kamilica u odnosu na sve što sam ja prijavljivao (s konkretnim dokazima), od kojih će Vam jedan biti osobno predan sutra pred održano ročište”, poručio je u četvrtak nekeadašnjis aborski zastupnik u pozivu medijima.

Komentiraj