FaH

STIPE GABRIĆ JAMBO LJUT NA MOST: “Božo Petrov i Nikola Grmoja su obični prevaranti”

Stipe Gabrić Jambo je na početku svog izlaganja tijekom sjednice Predsjedništva Hrvatske seljačke stranke rekao za Božu Petrova i Nikolu Grmoju iz MOST-a kako su obični prevaranti. Podsjetimo kako ga je upravo MOST prije dvije godine svrgnuo s mjesta gradonačelnika na kojem je bio dva mandata.

“Božo Petrov i Nikola Grmoja su obični prevaranti. Otkako su preuzeli vlast u Metkoviću, nisu napravili pomak ni jedne šalice kave, čak su izgubili i novce Svjetske banke koji su bili dogovoreni za razvoj. Na prošlim izborima dobili su 700 glasova od 9000 mogućih. Otiđite u Metković i pitajte ljude tko su oni. To je ekipa koja nije nikad ništa radila, a cijeli projekt vodi crkva s kojom obitelj Petrov godinama surađuje”, rekao je Gabrić Jambo.

Nakon toga je optužio Tomislava Karamarka kako ga je svojevoljno izbacio s izborne liste HSS-a, a njegovu koaliciju je nazvao neuspješnom, piše portal Jutarnji.

“Ne, ta Domoljubna koalicija ne može napraviti iskorak k nečemu boljem. Sve su to foteljaši, a danas treba zasukati rukave i raditi”, dodao je Jambo.

Koaliranje njegove stranke s Mostom nazvao je uzaludnim “jer će ta sekta MOST već na prvoj krivini iskočiti i imat ćemo nove izbore”.

Komentiraj