STIGLI SU NOVI KANDIDATI ZA NAJFUJ IZJAVU TJEDNA! Slušajte, uživajte i – glasajte!

Konkurencija u našem  prvom izdanju ‘Uj Fuj’ bila je žestoka. Habijan, Grlić Radman i Reiner o ljubljenom izborniku Plenkoviću, Milorad Dodik o Tvrtku Kotromaniću, Radovanu Karadžiću i ponosu na njega, Miroslav Rožić o Mamiću, Plenković o bezobrazluku oko povisivanju cijena i o tenisačima Kostelićima te naravno Hrvoje Zekanović o obnovi, ali i naš predsjednik u još jednoj bonton epizodi. Za ove ste kandidate mogli glasati OVDJE, a i dalje možete poslušati prijedloge.

A… pobjednik prvog ‘Uj fuja’ je – Andrej Plenković sa svojom izjavom o poskupljenjima u trgovinama. Reče on da država ne može činiti sve, a da se tu pojave neki profiteri koji od građana rade nekoga tko nije previše pametan i da neće to dozvoliti.

Podsjetimo kako sve funkcionira. Svakog tjedna ponudit ćemo vam par briljantnih izjava javnih osoba. Na vama je da to pozorno preslušate i glasate na našem webu sve do sljedećeg petka u 10 sati. I tako svojim glasovima šaljete tjednog pobjednika u kasnija pripetavanja tijekom godine – sve do velikog finala.

Naši su se politički i ostali celebrityji i ovog tjedna iskazali. Moramo napomenuti da su u zadnji tren u konkurenciju ušli naš nezaobilazni predsjednik, kao i Zdravko Mamić, od čijih bismo izjava s konferencije za medije održane u četvrtak u Mostaru, mogli sastaviti zasebnu anketu. No, zadržali smo se na samo jednoj ‘misli’ bjegunca od hrvatskog pravosuđa s trenutnom adresom u susjednoj nam BiH.

1. Hrvoje Zekanović i ljetni šampanjac na Banovini (izvor – HRT/Otvoreno):

Sto puta izgovorena laž postaje istina, tako da je mantra o šest kuća nekome postala istina. Jako mnogo toga je napravljeno. Međutim, nekome to ne odgovara, ali ja ću najaviti ovo, a to će se dogoditi. Već na ljeto mi ćemo otvarati šampanjac, slavit ćemo obnovu Banovine.

 

2. Intelektualac Ante Deur:

Vjerojatno je gospodin Grbin mislio da nije glup. Ali, što napravi, ispade glup on i cijela stranka. Sad on, general i bivši milicajac brane nešto što su nekada… srcemice branili, Ukrajinu i Jugoslaviju.

 

3. Andrej Plenković o HDZ-ovom nevjerojatno britkom smislu za humor:

Vi ste karijesovi mališani, tako vas mi nazivamo u HDZ-u.

 

4. Majda Burić, inače bivša profesorica u školi:

Gospođa Peović konstanto laže i manipulira i pokazuje svoje rusoljubno srce, vrlo vjerojatno i srboljubno.

 

5. Pater Božidar Nagy o ženskim pravima (izvor – Nova TV/Provjereno):

Ženske osobe bi trebale misliti da svojom nošnjom i svojim odijevanjem ne izazivaju grijehe kod muškaraca. Znate šta, iskreno rečeno, kad vi vidite u muslimanskim zemljama, jest da je ono pretjerano, al’ ipak ono, kad je žena.. onako… odjevena pristojno, kad ne izaziva svojim… kad je pokrivena i tako dalje. Ono ipak, sakrivanje žena kod muslimana je ipak jedna dobra stvar.

 

6. Čvrsti Andrej Plenković Katarini Peović:

Vi ne samo da niste glasali za onu deklaraciju o Ukrajini nego niste ni sada. Usto optužujete Vladu da je kvislinška. A onda zajedno tu sa svim plačljivcima plačete kad vam se nešto čvrsto odgovori.  Zakon o pomorskom dobru prihvatila je vlada, nema situacije u kojima se ljudima ne može dozvoliti dolazak na plažu.

7. Mirotvorac Aleksandar Vučić o majstorima montaže (izvor – TV Happy/Ćirilica):

Nikada nijednu lošu riječ nisam rekao o Bošnjacima. Sve su izmislili. Pazite u fotomontaži mi stavili pušku umjesto kišobrana, kažu, pa dobro nije snajper nego puška. Ono, ne možete da vjerujete kakvim lažima su se služili.

8. Hrvoje fensi šmensi Zekanović o usvajanju djece iz DR Konga:

Član lijeve opcije koji je htio ‘fensi-šmensi’ crno dijete pa je kupio jednog malog Konguanca. Fensi-šmensi, da. Mali Rom nije fensi-šmensi, ali crnac je. To im taman lijepo paše uz opciju Možemo, koji se uvijek trude biti drugačiji. ‘Imaš li ti crnčića? Imaš, imam i ja svoga.

 

9. Međugorski poslanik Zdravko Mamić o Anti Čačiću

Čovjek ulazi u 71. godinu, nema energije i strasti, nula promila i to sve nakon što napravi ovu glupost i bombu baci pod noge Oršića, što ne dovede nijednog igrača, ne pokazuje nijednu inicijativu, i zadnje o Anti Čačiću, na taj dan kad je potpis’o ugovor, znači da sam ja bio u Zagrebu, tako bih ga nabio kopitom.

 

10. Zoran Milanović o druženju Lavrova i Grlića Radmana u siječnju 2022.

Plenković je poslao Grlića, kao križanca Orfeja i gejše, da Sergeju Lavrovu na liri pjevuši ruske pjesmice na uho. I ne samo to. Prenio je Putinu poziv da dođe u Hrvatsku. I to u moje ime. Ja mu za to suglasnost dao nisam.

 

A sada – na glasanje!

Komentiraj