ŠOK U PULSKOJ RIBARNICI Starica zalila dvije žene solnom kiselinom

Nikola Cutuk/PIXSELL

U četvrtak ujutro došlo je do incidenta na pulskoj ribarnici, piše Glas Istre.

80-godišnja žena, navodi list, solnom je kiselinom zalila drugu ženu i njezinu kćer. Napadačicu su zadržali građani.

Na mjesto događaja stigla je Hitna pomoć, a očekuje se i dolazak policije.

Glas Istre doznaje kako je napadnuta žena prodavačica u ribarnici, a do incidenta je navodno došlo jer je napadačici prodala staru ribu.

Napadačica je 80-godišnja žena

“To se dogodilo oko 10 i 30. Došla je žena na štand s ribom i prolila nepoznatom tekućinom, pretpostavlja se kiselinom,  dvije osobe. Djelomično je pošpricala dvije djelatnice u dobi od 10 i 44 godine te jednu osobu do 21 godine koja nije djelatnica, ali je stajala uz štand”, ispričali su iz istarske policije za Index.

Dodali su kako je tekućinu bacila 80-godišnjakinja, koja je također ozlijeđena. “Istražit ćemo o čemu se točno radi, a 80-godišnjakinju će se vjerojatno optužiti za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede”, poručili su iz policije.

“Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom…?”

Svjedokinja napada za 24sata izjavila je kako je napadačica kupila svježu ribu i otišla, ali se ubrzo vratila. ”Žena je psihički bolesna vjerojatno. Kupila je svježu ribu i otišla kući. Potom se vratila i napala ih solnom kiselinom. Ovo je kao da živimo u Teksasu.”

”Uletjela je s vrećicom sa solnom kiselinom. Moja kći ju je odgurnula, a ona je vikala je k**vo, moram ići popiti terapiju, pusti me. U kojem svijetu mi živimo? Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom…? Ja svoje dijete ne puštam više da ovdje radi. Dobili smo tablete za smirenje, u šoku sam. Kći mi je na hitnoj, na obradi”, rekla je majka napadnute žene.

Komentiraj