SLAVNA GISELE PRIZNALA “Govorili su mi da imam premale oči i prevelik nos”

Screenshot/Instagram

Jedna od vodećih svjetskih supermodela Gisele Bundchen kazala je u intervjuu za New York Times kako ne misli da je njena karijera ‘procvjetala’ samo zbog fizičkog izgleda.

“Moja karijera nikada nije bila bazirana na ljepoti”, rekla je Bundchen prisjećajući se kako su joj se u mladosti rugali zbog visine i mršavosti. “Uvijek sam ‘stršala’ u društvu”, kaže.

Tonight on @Fallontonight ?#giselesbook

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

“Uvijek sam bila crvena od igranja odbojke, crvena kao paprika. Mislila sam da je maltretiranje sastavni dio života”, priznala je. Nedavno je u intervjuu za People otkrila kako su je odbili 42 puta prije nego što je dobila svoju veliku priliku, te kako su joj govorili da će ju njen nos spriječiti da završi na naslovnicama magazina.

“Govorili su mi da imam premale oči i prevelik nos. Ali, znate što? Velik nos dolazi s velikom osobnosti”, objasnila je. Magazin Forbes je procijenio da je Bundchen između 2014. i 2015. godine zaradila oko 44 milijuna dolara, što ju čini najplaćenijim svjetskim modelom. Prošle je godine prestala nositi revije.

#lesbeiges @chanelofficial @mariotestino

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Komentiraj