Slaven i Lokomotiva u Koprivnici ponovno odigrali bez zgoditaka

Slaven Belupo i Lokomotiva su drugi put u aktualnoj sezoni odigrali međusobni dvoboj bez zgoditaka. U prilikama siromašnoj utakmici nismo gledali pretjerano zanimljiv nogomet.

Farmaceuti su tako u donjoj polovici ljestvice zadržali dva boda prednosti pred današnjim suparnikom uz odigranu utakmicu manje.

Prvu opasniju priliku na susreti kreirali su gosti u 8. minuti kada je Cipetić u srcu šesnaesterca uposlio Marina, a njegov udarac s desetak metara brani Filipović.

Domaćini su uzvratili u 14. minuti kada je Božić nakon prodora u odličnu priliku gurnuo Iličića čiji snažan udarac iz kaznenog prostora odbija Santini.

U 17. minuti Glavičić je iz skraćenog kornera pronašao Kima, no njegov udarac glavom prolazi malo pokraj vratnice.

Novi nogometaš u redovima Slavena, Allen Njie, je u 25. minuti s ruba šesnaesterca iskosa uputio prizemni udarac kojeg vratar Lokomotive s lakoćom brani.

Aliyu je u 31. minuti došao u situaciju da zaprijeti s 15-ak metara iskosa nakon što se udarac Cokaja odbio od živog zida, ali Filipovića nije uspio iznenaditi.

Tri minute kasnije Lulić je na suprotnoj strani ubačajem pronašao Iličića čiji udarac sa šest metara glavom ne pronalazi okvir gola.

U 42. minuti je Đira nakon prodora u priliku gurnuo Čelikovića, no njegov udarac s desetak metara iskosa odbija Filipović. Isti igrač je imao šansu i u posljednjoj minuti prvog dijela, ali iz slobodnog udarca sa 17 metara pogađa živi zid. Gosti su tom prilikom tražili i kazneni udarac, no VAR nije pozvao suca Pejina na pregled video snimke.

Prvu priliku u drugom dijelu imao je Slaven. Udarac je u 52. minuti s dvadesetak metara okušao Božić, a lopta je prošla malo pokraj suprotne stative.

Tri minute kasnije u dobroj prilici je i Lulić koji s istim učinkom puca s ruba šesnaesterca.

Do konca susreta nijedna momčad nije preuzela dodatan rizik kako bi došla do tri boda tako da smo u posljednjih pola sata gledali izjednačenu utakmicu bez velikih prilika.


Aktualno kolo se nastavlja od 17:05 kada je Hajduk na Poljudu domaćin Varaždinu.

Ljestvica:

Komentiraj