ŠKORO: “Ne planiram lupati šakom o namještaj. Svaka moja pjesma je kampanja”

Predsjednički kandidat miroslav Škoro u nedjelju je na Špancirfestu u Varaždinu komentirao izjave Milorada Pupovca te posljednji predsjedničin intervju koji je dala za HRT.

Predsjednik SDSS-a, podsjetimo, prije nekoliko je dana izjavio da je Hrvatska faktor nestabilnosti u Europi i usporedio ju s NDH. Škoro je kazao da bi, prije donošenja konačnog suda, trebalo čekati završetak istrage. “Ne treba se zaletavati, a pogotovo ne treba vrijeđati i prijetiti”, rekao je Škoro, kako prenosi Dnevnik.hr.

Škoro se osvrnuo i intervju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za HRT u kojem je, osim izjava Pupovčevih izjava, komentirala i nedavne napade huligana na pripadnike na srpske manjine kod Knina. Škoro je istaknuo kako mu je drago da se Predsjednica oglasila o napadima, iako je to odgađala, te da je vrlo lijepo obrazložila stvari i ‘pritom lupila šakom o stol’.

Miroslav Škoro je rekao da se ‘ne planira osvrtati na kampanje drugih kandidata niti lupati šakom o namještaj’. Rekao je da je ‘svaka njegova pjesma predizborna kampanja’, a zadnji koncert planira održati na inauguraciji.

Komentiraj