Šesterostruki ubojica vozio je taksi, ubio je dvije sestre i dijete

Nezapamćen masakr potresao je Zagreb i Hrvatsku. Policija je po dojavi susjeda, u četvrtak oko 21:30 sati na Kajzerici u Novom Zagrebu, u obiteljskoj kući pronašla šest tijela – dva muškarca, tri žene i desetgodišnje dijete. Masakr je preživjela sedmomjesečna beba.

Policija je blokirala cijeli Zagreb, a oko 4 sata ujutro objavili su kako su ubojicu locirali u Brezovici kod Zagreba, te kako je počinio samoubojstvo.

Jutarnji list javio je kako su tri žene i desetogodišnje dijete ubijeni ispred kuće, a dva muškarca u kući. Tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, drugi je ležao u hodniku.

RTL piše kako su među ubijenima sestre. Jedna od njih je za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan. Ubijeni desetogodišnjak sin je jedne od sestara.

Ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin od jedne kćeri i dečko od druge kćeri, a ubio ih Vukovarac, otkrila je za Večernji list Marija Šaronja, potpredsjednica tamošnjeg mjesnog odbora.

Jutarnji doznaje i kako je ubojica bio vozač taksija. Njegov je automobil pronađen u Brezovici, gdje je i počinio samoubojstvo.

KRVOPROLIĆE NA KAJZERICI: Ubojica počinio samoubojstvo, ubijene 3 žene, 2 muškarca i dijete

Komentiraj