KRVOPROLIĆE NA KAJZERICI: Ubojica počinio samoubojstvo, ubijene 3 žene, 2 muškarca i dijete

Šest je osoba ubijeno u četvrtak oko 21:30 sati u zagrebačkom naselju Kajzerica. Ubojica je oko 4 sata ujutro počinio samoubojstvo, potvrdila je rano jutros policija kratkom porukom.

Ubojicu sa zagrebačke Kajzerice policija je pronašla na području Brezovice kod Zagreba. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo, izvijestila je policija oko 4 sata u petak ujutro.

U Cimermanovoj ulici u Novom Zagrebu sinoć oko 21:30 sati dogodilo se šesterostruko ubojstvo. Ubojena su dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete. Preživjela je samo sedmomjesečna beba, koja nije ozlijeđena.

BANDIĆ O MASAKRU NA KAJZERICI: “To je pojedinačni incident, Zagreb je siguran”

Načelnik PU Zagrebačke Marko Rašić prije no što je policija locirala ubojicu, izvijestio je javnost kako je u kući na zagrebačkoj Kajzerici pronađeno šest tijela.

“Možemo reći da smo noćas oko 21:30 zaprimili više dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba, od kojih dvije muške, tri ženske i jedno dijete. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetništva iz Velike Gorice uz stručnu ekipu za očevid Policijske uprave Zagrebačke i vještaka centra za kriminalističko vještačenje i ispitivanja Ivan Vučetić.

Na mjestu dogadaja je zatečeno i jedno dijete koje je neozlijeđeno i koje je zbrinuto. Isto tako možemo reći da imamo jednu osobu koju dovodimo u vezu s izvršenjem ovog djela i za tom osobom se intenzivno traga.

U potragu su uključene sve policijske snage, svi rodovi policije, kriminalistička policija, temeljna policija, specijalna policija i sva naša tehnika kojom raspolažemo”, rekao je Marko Rašić, načelnik PU zagrebačke.

Potvrdio je da je zadnja intervencija na toj adresi bila 2011. godine. Radilo se, dodao je, o događaju koji nije povazan s ovim. Nije mogao govoriti ni o motivu koji stoji iza ovog stravičnog događaja.

Šesterostruki ubojica vozio je taksi, ubio je dvije sestre i dijete

Neslužbeno se doznaje da je motiv šesterostrukog ubojstva ljubomora. Jedna od žrtava navodno je ubojičina bivša žena. Policija te informacije zasad nije potvrdila.

Očevid je još uvijek u tijeku, ali otkrivene su neke nove pojedinosti. Tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće, javlja Jutarnji.

U potragu za ubojicom dvojice muškarca, tri žene i 10-godišnjeg djeteta bile su uključene kompletne policijske snage, a očevid zločina na zagrebačkoj Kajzerici trebao bi biti dovršen tijekom petka.

STANOVNICI KAJZERICE U ŠOKU: “Kad ubiju jednog čovjeka je tragedija, ovo je nešto neopisivo”

VIDEO – TRAGEDIJA NA KAJZERICI DOBILA SVOJ EPILOG

Komentiraj