RAVNATELJ VSOA-e IVICA KINDER promaknuo je Neru Patrlj i Gorana Kovačića, a njihovo se promaknuće predstavlja kao još jedna ozbiljna indicija za to da u hrvatskom političkom i sigurnosnom zapovjednom vrhu postoje dvojaki standardi ponašanja

Upućeni vojni izvori otkrili su Nacionalu da su nedavno u Vojno sigurnosno-obavještajnoj agenciji promaknuti Nera Patrlj i Goran Kovačić, dvije osobe koje su sudjelovale u nekim spornim špijunskim akcijama uperenim protiv organizacija civilnog društva i ljudskih prava. Za Patrlj se navodi da je postala pomoćnica ravnatelja Vojno sigurnosno-obavještajne agencije za analitičke poslove, a za Kovačića da je postao čelnik nadzornog odjela iste agencije.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakBELJAK (HSS): “Ministar Tolušić ponaša se kao muha bez glave”
Sljedeći članakIZGUBILA 12 GEMOVA U NIZU?! WTA Toronto: Potpuni raspad Mirjane Lučić-Baroni
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.