Sedam IT jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj i upravo slavi petnaestu godinu djelovanja.

‘Sedmica’, kako je od milja zovu zaposlenici, na tržištu je već dugi niz godina prepoznata po vlastitim inovativnim rješenjima uživajući dugogodišnje povjerenje korisnika iz različitih industrija. Svoj poslovni portfelj jačaju akvizicijama, poput tvrtke kćeri Lamaro Digital ili osiguravaju razvoj internih inovativnih rješenja kroz internet start-up projekte Paldesk i Matison.

“Godine 2003. smo entuzijastično započeli razvojem vlastitih softverskih proizvoda sa željom da pružamo najkvalitetnija rješenja i usluge i stvaramo partnerske odnose s našim korisnicima. Rezimirajući prvih 15 godina našeg djelovanja vjerujemo da smo u tome uspjeli i nastavljamo dalje s istim žarom i novim idejama. Zahvaljujemo svim našim korisnicima i zaposlenicima na uspješnoj suradnji i radujemo se budućim uspjesima”, rekao je Ante Jurišić, predsjednik Uprave.

Sedam IT je svoja prva ICT rješenja, među kojima su najuspješniji Sedam CRM i Sedam CC, započela razvijati sa 19 zaposlenika od kojih je čak sedmero i dalje u tvrtki, dok danas zapošljava 120 stručnjaka i jedna su od brzorastućih tvrki u Hrvatskoj te su prepoznati i po svojim uspješnim rješenjima za kartično poslovanje. Prva adresa im je bila i ostala u Zagrebu, no vremenom su se širili i otvorili nove urede u Splitu, Osijeku i Varaždinu.

“Puno je uspješnih godina i projekata iza nas, a još više ispred nas. Veselimo se budućim izazovima, novim tržištima, korisnicima i zaposlenicima te zajedničkom rastu i razvoju kao i inovacijama koje su ključne za uspjeh na domaćem ali i inozemnom tržištu“, zaključio je Ante Jurišić.

Komentiraj