Zagreb, 05.06.2018 - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitaroviæ primila je prvog zamjenika predsjednika Uprave Sberbanka Maksima Poletaeva koji ju je upoznao s viðenjem Sberbanka oko postizanja nagodbe za Agrokor, naznaèivši predanost Sberbanka dugoroènom ostanku u toj tvrtci i dijalogu s kljuènim partnerima, izvijestio je u utorak predsjednièin ured. foto HINA/ Ured predsjednice/ Domagoj OPAÈAK/ ik

Nadzorni odbor Sberbanka donio je odluku o promjenama u Upravi Banke, javlja N1.

“Prvi zamjenik Predsjednika Uprave Maxim Poletaev prestaje obavljati svoju trenutnu funkciju temeljem osobnog zahtjeva i želje za promjenom u svojim dužnostima i zaduženjima.

Gospodin Poletaev će ostati u Banci, te će obnašati funkciju Savjetnika Predsjednika Uprave Sberbanka. Na novoj će funkciji gospodin Poletaev prije svega nadzirati rješavanje situacije u Agrokoru”, stoji u priopćenju Sberbanka.

“Kroz ovu promjenu će gospodin Poletaev biti u stanju u potpunosti se usredotočiti na nagodbu u Agrokoru i njezinu provedbu, te će imati sva potrebna ovlaštenja za obavljanje ove zahtjevne zadaće. Gospodin Poletaev dosad je igrao ključnu ulogu u procesu postizanja nagodbe u Agrokoru, a očekuje se da će njegova nova uloga u Banci koja podrazumijeva odgovornost i fokusiranje na iznalaženje rješenja biti od koristi za proces izrade i provedbe nagodbe u Kompaniji”, kažu.

Komentiraj