Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) dobio je kadrovsko pojačanje unutar svoga tima Prodaje, te od nedavno funkciju direktorice Prodaje obnaša Ruža Ercegović.

Ruža Ercegović je svoju karijeru započela u društvu DICAR, inače nositelj franšize Budget rent a car, gdje je obnašala funkcije voditeljice računovodstva, financijske direktorice te na kraju člana Uprave.

Od 2002. godine radi u Erste i Steiermärkishe S-leasingu, prvo kao direktorica Podružnice Split, a potom kao direktorica Podružnice Zagreb, da bi u konačnici bila imenovana direktoricom prodaje Društva. Od 2009. godine obnaša funkciju članice Uprave u Erste i Steiermärkishe S-leasingu, a Raiffeisen timu se pridružuje nakon dvogodišnjeg rada u privatnim poduzetničkim vodama.

Ruža Ercegović diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu te je dobitnica tri rektorske nagrade. Završila je brojne programe usavršavanja za menadžere, a posebno se ističe s bogatim poslovnim iskustvom u leasing industriji, poznavanju tržišta, proizvoda i klijenata te će to, zajedno s upravljačkim vještinama i energijom koju donosi, doprinijeti još boljem poslovanju te dodatnim osnaživanjem tržišne pozicije Raiffeisen Leasinga.

Ruža Ercegović

Komentiraj