Film & glazba
Decoration icon

Rolling Stones

Rolling Stonesi najavili veliku svjetsku turneju na koju kreću 2024. godine

Autor:

Press

Iako još nisu objavljeni datumi predstojeće velike svjetske turneje, tim koji se brine za promociju Rolling Stonesa ovih je dana na brojnim svjetskim manifestacijama najavio da 2024. počinje njihova velika svjetska turneja.

Tako je poznati logo s jezikom i usnama osvanuo na raznim lokacijama tijekom ovog vikenda. U Denveru se golemi transparent pojavio na Empower Fieldu u Mile Highu, domu NFL Broncosa. Logo Stonesa također se pojavio na vrhu dva vozila Aston Martina koja su se utrkivala na Velikoj nagradi Las Vegasa u subotu 18.11. Jedino što je za sada poznato je da će turneja započeti u travnju sljedeće godine i to u SAD-u.

Ujedno će to biti i njihovi prvi nastupi nakon 2022. godine nakon smrti bubnjara Charlieja Wattsa u kolovozu 2021. godine, kojega je na tadašnjoj turneji zamijenio Steve Jordan, te koncertna promocija novog studijskog albuma ‘Hockney Diamonds’.

The Sun je tim povodom objavio: “Turneja će biti ogromna. Unatoč njihovim poodmaklim godinama, Stonesi nemaju nikakvih planova za usporavanje. Službena objava bit će objavljena u narednim danima s prvom serijom datuma. Njihova posljednja ploča Hackney Diamonds dokazala je da su veći nego ikad i predviđa se da će turneja biti gotovo trenutačno rasprodana.”

U intervjuu za Apple Musicu 1 Keith Richards je komentirao i potencijalnu mogućnost da da i nakon njihove smrti Rolling Stonesi nastave kao hologramski show jer su ‘obavezni’ imati svoj hologramski show s njima kao avatarima, sviđalo se to njemu ili ne.

“Ne bih ja isključio takav jedan show. Prilično sam siguran da će se sigurno dogoditi. Želim li to, to je već druga priča. Ne znam želim li ostati toliko dugo prisutan na sceni ali u isto vrijeme, to neće ovisiti o meni, zar ne?”

Opaska Keitha Richardsa uslijedila je nakon što je Mick Jagger govorio o mogućnosti da Rolling Stonesi nastave s posthumnom turnejom, s bendom rekreiranim na pozornici. Iako nije precizirao hoće li Rolling Stonesi imati hologramski nastup, nije prvi put da to spominje. U intervjuu za The Wall Street Journalu izjavio je: “Sada možete imati posthumni posao, zar ne? Možete imati posthumnu turneju. Tehnologija je stvarno napredovala od hologramskog nastupa ABBA-e.”

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.