ROLAND GARROS Hrvatski tenisači doznali imena suparnika

Hrvatski tenisači Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivo Karlović, Donna Vekić i Petra Martić doznali su imena svojih suparnika u prvom kolu drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u 1. kolu će igrati protiv 29. godišnjeg Talijana Thomasa Fabbiana. Čilić, koji je postavljen za 11. nositelja i 98. tenisač svijeta do sada nikada nisu igrali.

Bornu Ćorića, koji je postavljen za 13. nositelja, na startu turnira očekuje Slovenac Aljaž Bedene. Do sada su igrali tri puta, a Ćorić je upisao dvije pobjede. Posljednji put su igrali u Montpellieru 2017. godine, a slavio je 29. godišnji Slovenac, trenutačno 97. tenisač svijeta.

Karlović će u prvom kolu igrati protiv starog poznanika Španjolca Feliciana Lopeza. Bit će to sudar dvojice’ veterana’, Ivo ima 40, a Feliciano 37 godina. Do sada su igrači čak 11 puta, a Karlović je pobijedio sedam puta.

Kod djevojaka imat ćemo dvije predstavnice. Donna Vekić će na startu Roland Garrosa igrati protiv Britanke Katie Boulter. Bit će do prvi međusobni susret dviju 22-godišnjakinja.

Petra Martić će u prvom kolu odmjeriti snage s Tunižankom Ons Jabeur protiv koje do sada nije igrala.

Komentiraj