KAOS U ITALIJI Žestoki sukob huligana u Rimu, policija koristila suzavac: Zaplijenili čitav arsenal oružja

Autor:

Screenshot/Twitter

U derbiju 31. kola talijanske Serije A večeras od 18 sati na Olimpicu će snage odmjeriti veliki rivali Roma i Lazio. Kao što to inače biva kada su okršaji ovih gradskih rivala u pitanju, policija u Rimu cijeli dan ima pune ruke posla. 

POSLJEDICE NAKON NEREDA Za 13 navijača jednomjesečni istražni zatvor, pred sucem i maloljetnici

Već od ranih jutarnjih sati počela je vladati napetost u Rimu, a u blizini stadiona došlo je do sukoba u kojem je sudjelovalo stotinjak Rominih navijača i barem dvostruko više navijača Lazija.

Policija je bila prisiljena koristiti suzavac kako bi razdvojila zaraćene strane, a po završetku sukoba su i priveli 41-godišnjeg navijača Rome.

Ranije tijekom dana policija je zaplijenjena kacige, palice i ostale predmete koje su navijači Rome i Lazija namjeravali koristiti u međusobnom okršaju.

Ovaj derbi uvijek je utakmica visokog rizika, a zona oko stadiona potpuno je zatvorena od sinoć. Policija očekuje dodatne nerede, koji bi mogli biti odgovor na napad iz siječnja, kada su zadnji put igrali Roma i Lazio.

Navijači Rome napali su tada navijače Lazia, ali je policija tada uspjela zaustaviti žestoki sukob. Kao odgovor na napad, navijači Lazija su u večernjim satima izboli dvojicu navijača Rome.

NOVI DETALJI DIVLJAŠTVA Policajce napala i trojica maloljetnika! Oglasila se splitska policija

OZNAKE: rim, roma, lazio, seria a

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.