Rihanna uz pomoć poznatih prijatelja predstavila svoju novu modnu liniju

Screenshot YouTube

Poznata američka pjevačica i poduzetnica Rihanna je uz pomoć poznatih prijatelja iz svijeta glazbe, mode i sporta prezentirala svoju novu modnu liniju Savage x Fenty. Tko je sve nosio atraktivno donje rublje, spavaćice i pidžame  pogledajte ovdje.

Događanje se može pogledati na platformi Amazon Prime Video u više od 240 svjetskih država. Modnu reviju i glazbeno-scenski spektakl Savage x Fenty Show Vol. 3 u hotelu Westin Bonaventure u Los Angelesu je otvorila Cindy Crawford.

Hodajući uz spiralne stepenice nosila je lijepu plavu maksi haljinu od tila, došavši na vrh stepenica manekenskom pozom je pozdravila prisutne i ušla u dizalo.

U programu revije su nastupile glazbenice Normani i Bia, manekenka Emily Ratajkowski je predstavljena kao filmski lik u vožnji američkim gradom, a na kraju se pridružila drugim modelima na pisti.

Među manekenima na reviji je bio i skateboarder i Olimpijac, Nyjah Huston.

Ricky Martin je izveo jedan od svoji hitova noseći kućni ogrtač, pjevačica i glumica Sabrina Carpenter je ponosno nosila reviju, među poznatim osobama na modnom događanju treba izdvojiti supermodel Gigi Hadid i glazbenicu Erykah Badu.

Komentiraj