HINA/ Zvonimir KUHTIĆ

RAB Napadač ubio jednu osobu i zabarikadirao se u kuću, sve je puno policije

Primorsko-goranska policija jutros oko 9:30 sati dobila je dojavu o pucnjavi u mjestu Barbat na otoku Rabu. Prema pisanju medija, muškarac je ubio psihijatra, čija je žena potom skočila kroz prozor u pokušaju bijega. Hitna navodno ne može do nje jer “napadač puca po svima”.

Policija je potvrdila da se dogodilo ubojstvo, ali još uvijek ne objavljuju više informacija. “U 9:35 sati zaprimljena je dojava o galami i pucnjavu u mjestu Barbat na otoku Rabu gdje je jedna osoba stradala. U tijeku je policijsko postupanje”, poručili su iz policije za RTL. Napadač se, pišu mediji, zabarkikadirao u kuću i prijeti da će se raznijeti bombom.

“Ubojstvo se dogodilo jutros. Prema onom što sam čula, ubojica je susjed ubijenom. Došao im je u stan, prvo pucao u jednu pa u drugu nogu, pa ispalio rafal. Ubijeni je inače psihijatar u bolnici Kampor na Rabu. Spašavajući vlastiti život, supruga ubijenog je skočila kroz balkon i pretrpjela teške ozlijede. Skočila je s prvog kata, dolje su kamene ploče. Hitna pomoć ju je odvezla. Policija je dala nalog svima u susjedstvu da zatvore prozore i ne izlaze iz kuća. Ubojica je zatvoren u kući. Specijalci su okružili kuću i onemogućili pristup tom dijelu mjesta”, ispričala je svjedokinja za Dnevnik.hr. Dodao je i da je napadač razveden te da živi s majkom.

Uskoro opširnije…

Komentiraj