Quentino Tarantino planira “Kill Bill 3” ali prvo će režirati tv seriju

Quentin Tarantino ovog je ljeta natuknuo kako će, ako bi se odlučio na snimanje nastavka nekog od svojih filmova, to onda biti „Kill Bill“. Da se ta ideja polako približava realizaciji, Tarantino je ovog tjedna potvrdio gostujući na radio postaji Sirius XM gdje je priznao kako je bio na večeri s Umom Thurman nakon čega je još ozbiljnije počeo razmišljati o snimanju filma „Kill Bill 3“.

„Eto, dogodilo se da sam s Umom Thurman bio na večeri. Bili smo u super japanskom restoranu. Ona je hvalila mene, ja sam hvalio nju. Bila je to divna večer“, rekao je Tarantino, a kada ga je voditelj radijske emisije pitao je li ga taj susret sa zvijezdom filma „Kill Bill“ potaknuo na planiranje snimanja trećeg dijela, Tarantino je odgovorio „Pa, imam ideju kako bi to napravio“. Njegova je ideja, rekao je, prikazati što se kasnije dogodilo s The Bride, likom koju glumi Uma Thurman. „Ne bih želio da to ispadne kao neka blesava i naivna avantura. Ona to ne zaslužuje“, smatra Tarantino i to objašnjava na slijedeći način: „The Bride se borila dugo i teško. Sada imam ideju koja bi mogla biti zanimljiva, ali ne želim to napraviti na brzinu. Mislim da će mi trebati tri godine. Uglavnom, to je u mojim planovima“.

Pojasnio je kako će prvo režirati tv seriju od pet epizoda koju je počeo pisati prije snimanja filma „Bilo jednom u Hollywoodu“ i dodao „Na neki način već sam odredio što ću raditi u slijedeće tri godine“.

Komentiraj