PUŠNIK NAKON REMIJA U OSIJEKU “Protiv ovakve momčadi bod je dobar”

Marko Mrkonjic/PIXSELL

Trener Hajduka Marijan Pušnik u nedjelju je, nakon podjele bodova u Gradskom vrtu, poručio kako je, nakon teškog poraza od Dinama na Poljudu, protiv Osijeka bilo najvažnije ne izgubiti.

“Utakmica je bila tvrda i žustra. Zadovoljan sam igračma. Protiv ovakve momčadi bod je dobar”, rekao je Pušnik dodajući da je prvenstvo najvažnije. Pohvalio je premijerni nastup Grka Savvasa. “Dobro je odigrao u sredini. Treba se tek naviknuti na naš stil igranja”, kazao je.

Novinari su ga upitali i o pogrešci suca Mlakara kod izjednačujućeg pogotka Osijeka. “Suđenje je bilo kakvo je bilo. Svi smo u istom loncu. Trebamo se truditi da nogomet bude što bolji”, zaključio je Pušnik.

Vratar Hajduka Lovre Kalinić za Dalmatinski portal izjavio je kako mu je nakon utakmice prišao Vojnović i priznao da je kod pogotka Osijeka bilo prekršaja. “Priznao je da je bio prekršaj, da je skočio na mene kako bi spriječio kontru. Sudac ništa nije svirao, ne znam što na to reći. S obzirom da smo vodili, a primili gol nakon faula, možemo žaliti i za pobjedom”, rekao je Kalinić.

Komentiraj