PULJAK: “Vjerujem da ćemo dobiti više od jednog mandata, a Kerum je HDZ-ov joker”

Marijana Puljak iz stranke Pametno u srijedu je za RTL rekla kako joj je drago da ih ankete prepoznaju, kroz rad na terenu i razgovore s građanima. Ankete kažu da mogu računati s nekoliko mandata, a Puljak ističe zadovoljstvo što će postati relevantan faktor u Saboru.

“Ankete kažu jedan siguran mandat, a ja vjerujem da će ih biti i više”, rekla je Puljak za RTL. Misli da je mandat u X. izborno jedinici vrlo realan.

“Dolje smo najjači. Stranka Pametno potekla je iz Splita, najveća smo oporba u Gradskom vijeću, imamo svoje vijećnike u Županiji i vrlo vrijedno radimo”, kazala je Puljak potvrdivši da bi to bio njen mandat jer je prva na listi.

Za Željka Keruma ističe da je HDZ-ov produkt, ali ga ne očekuje u Saboru. “To je čisto jedna HDZ-ova igra. Vjerujem da se igraju malo s Domovinskim pokretom, sad su ustoličili Keruma kao nekakav faktor, ali to je čisto ismijavanje cjelog demokratkosg procesa”, kaže Puljak.

“Kad god HDZ-u nešto zatreba, Kerum se uvijek javi. To su znaci neke igre usluge među njima. Kerum im služi kao joker”, dodaje.

Što se tiče moguće suradnje sa SDP-om, Puljak kaže: “Mi sigurno prelazimo prag, bit ćemo u Saboru. Svi oni koji su spremni zaokret koji predlažemo… Ne vidimo se s HDZ-om. Možete li nas zamisliti s njihovim županima Bobanom i Paukom kad predlažemo drastičan teritorijalni preustroj, oni bi u suradnji s nama izgubili posao”.

Komentiraj