Prvi intervju Jeremyja Rennera nakon teške nesreće, ozljede su bile stravične, slomio je osam rebara na 14 mjesta

Autor:

ABC

Jeremy Renner dao je prvi televizijski intervju nakon incidenta u kojem je ralica prešla preko njega što ga je skoro koštalo života. U posebnom izdanju tv emisije ABC News nazvanom “Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph“ koje će se emitirati slijedeći mjesec on je razgiovarao sa slavnom tv voditeljicom Diane Sawyer. Na njeno pitanje koliko se sjeća nesretnog događaja, slavni glumac je odgovorio „Svega se sjećam. Bio sam budan u svakom trenutku“.

Renner je hospitaliziran nakon teških ozljeda prsa te ortopedskih ozljeda koje je zadobio prvog dana ove godine nakon što je velika ralica prešla preko njega. Dogodilo se to tijerkom njegovog pokušaja da izvuče svog nećaka iz snijega u blizini njegove kuće u Lake Tahoe. Njegov nećak rekao je Diani Sawyer „Vidio sam ga u krvi koja je tekla iz njegove glave. Dotrčao sam do njega. Nisam vjerovao da je živ“.

U foršpanu za taj intervju prikazan je telefonski poziv u pomoć koji je spasio Rennerov život a tijekom kojeg su mu ljudi govorili da izdrži. Diane Sawyer pročitala je listu Rennerovih ozljeda u što spada osam rebara koji su bili slomljeni na 14 mjesta. Slomljeno mu je desno koljeno, desni gležanj, lijeva noga, goljenica, lijevi gležanj, desna ključna kost, desno rame. Slomljena mu je i vilica. Pluća su mu otkazala, jetra je bila oštećena. „Na što će mi tijelo sličiti? Hoće li od mene ostati samo kralježnica i mozak, nešto poput znanstevnog eksperimenta?“, Rener je rekao kako je u to vrijeme razmišljao na taj način.

Tijekom intervjua Renner je u jednom trenutku kratko zaplakao i to kada mu je voditeljica rekla kako je čula da je, znakovnim jezikom, rekao članovima svoje obitelji ‘Žao mi je’“. „Odlučio sam preživjeti. Neće me to ubiti, nikako. Izgubio sam dosta mesa i kostiju ali sam ponovo napunjen ljubavlju i titanom“, dodao je Renner koji je na pitanje vidi li u ogledalu novo lice odgovorio „Ne, vidim sretnika“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.