Prva poruka javnosti princeze Kate nakon operacije

Autor:

File photo dated 10/10/23 of the Princess of Wales during a visit to Factory Works in Birmingham to mark World Mental Health Day. The Princess of Wales is spending her fourth day in hospital after receiving a visit from her husband the Prince of Wales. William kept Kate company at her bedside in the London Clinic during a low key, private trip to see his wife on Thursday. Issue date: Friday January 19, 2024.,Image: 838614500, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Kirsty Wigglesworth / PA Images / Profimedia

Kirsty Wigglesworth/PA Images/Profimedia

Kate, britanska princeza od Walesa, zahvalila je u nedjelju javnosti na podršci u prvoj javnoj poruci otkako je podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju, objavivši svoju sliku s troje djece.

Na fotografiji, koju je snimio njezin suprug prijestolonasljednik princ William, Kate (42) se smiješi i izgleda zdravo okružena prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte.

“Hvala vam na lijepim željama i kontinuiranoj podršci tijekom posljednja dva mjeseca”, napisala je Kate u poruci na platformi X.

“Želim svima sretan Majčin dan.”

U nedjelju se u Britaniji obilježava Majčin dan.

Fotografija je snimljena prošli tjedan u Windsoru gdje obitelj živi, rekao je njezin ured u palači Kensington.

Kate je provela dva tjedna u bolnici u siječnju nakon abdominalne operacije za koju je jedino rečeno da se ne radi o raku.

Kensingtonska palača rekla je da se princeza vjerojatno neće vratiti službenim dužnostima do Uskrsa, koji pada krajem ovog mjeseca.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.