Propala zvijezda “Američke pite” blizu dobivanja uloge u filmu “Tiger King”

Netflixova dokumentarna serija „Tiger King“ i dalje je u središtu pozornosti, naročito glede glumačke ekipe koja se okuplja u kontekstu igranog filma koji se priprema na temelju ove serije. Nakon što se Orlando Bloom najčešće spominje u ulozi Joea Exotica, vlasnika privatnog zoološkog vrta i glavnog lika serijala, sada je došlo vrijeme za odabir glumice koja će utjeloviti Carole Baskin. Baskin se neprestano suprotstavljala Exoticu, toliko da je on namjeravao organizirati njezino umorstvo, zbog čega je na kraju osuđen na 22 godine zatvora. Prema navodima njezine menadžerice, Tara Reid blizu je dobivanja uloge Carole Baskin.

Tara Reid (45) proslavila se prije 20 godina ulogom u filmu „Američka pita“ kao i u njegovim nastavcima ali je njezin „nesportski“ život pripomogao padu njezine karijere tako da je završila u B i C filmovima među kojima je najpoznatiji  „Sharknado“. Philippe Ashfield, menadžerica Tare Reid, izjavila je „Pregovaramo s producentima filma koji su uzeli u obzir Taru Reid. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku“.

“Tara voli serijal ‘Tiger King’ i smatra dokumentarac iznimno zanimljivim. Osjeća da može jako dobro  ući u lik Carole Baskin … ujedno sliči na Baskin“, dodala je Philippe Ashfield.

Komentiraj