‘Premijera za Gospodu’ uz film afirmiranog redatelja Guya Ritchiea

Press/Miramax

 

Popularan CineStarov koncept ‘Premijera za Gospodu’ je uz pretpremijeru filma sličnog naziva ‘Gospoda’ (The Gentlemen) priredio i prigodne popratne sadržaje.

“Najzločestiji“ engleski dečko Guy Ritchie, poznat je po redateljskim hitovima: Zdrpi i briši, Lopovi, Ubojice i dvije nabijene puške i Sherlock Holmes, ove zime donosi novu akcijsku komediju s velikim filmskim zvijezdama Colinom Farrellom, Matthewom McConaugheyem, Hughom Grantom i Charliem Hunnamom.

Radnja se vrti oko američkog iseljenika Mickeya Pearsona (Matthew McConaughey), koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo opijata. Ubrzo nakon što se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Likovi u filmu našli su se u godinama kad ih finije stvari u životu te su postali sofisticirana gospoda. Međutim, u svojoj srži su okorjeli kriminalci koji su se popeli po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Sad su se našli zarobljeni između dva različita svijeta, dok žude samo za jednim od njih…

‘Premijera za Gospodu’ na rasporedu je 22. siječnja, nakon koje film počinje s prikazivanjem u kino dvoranama.

Komentiraj