Dokumentarni film ‘Jennifer Lopez: Halftime’ otvara Tribeca film festival

Premijera dokumentarnog filma ‘Jennifer Lopez: Halftime’ održat će se na ovogodišnjem filmskom festivalu Tribeca 8. lipnja. Projekcijom filma počinje i filmski festival dok na Netflix stiže već 14. lipnja.

 Film je režirala američka redateljica i osnivačica produkcijske kuće Runaway Films, Amanda Micheli. Njezin posljednji dokumentarac ‘Vegas Baby’ prikazan je premijerno također na Tribeca film festivalu. Njezin dokumentarni film ‘La Corona’ 2008. godine je nominiran za nagradu Oscar. Film se bavio  nevjerojatnim natjecanjem ljepote u kolumbijskom zatvoru za žene.

U opisu njezinog najnovijeg dokumentarnog filma ‘Jennifer Lopez: Halftime’ piše: “Halftime nudi intiman pogled iza zavjese otkrivajući hrabrost i odlučnost zbog kojih je Jennifer Lopez ikona kakva jest, od njezinih nastupa na ekranu i na pozornicama diljem svijeta, do njezinog showa na poluvremenu Super Bowla pa sve do nedavnog predsjedničke inauguracija. Dokumentarac se fokusira na međunarodnu superzvijezdu koja  desetljećima nadahnjuje ljude svojom ustrajnošću, kreativnim sjajem i kulturnim doprinosima. I to je samo početak. ‘Halftime’ služi kao početak druge polovice života Jennifer Lopez, dok ona otkriva svoju evoluciju Latine, majke i umjetnice, preuzimajući ulogu u svojoj karijeri i koristeći svoj glas za neku veću svrhu.”

 

Komentiraj