Predsjednik Reala otkrio neobičnu SMS poruku koju mu zbog Modrića stalno šalje gazda Tottenhama

EPA/PACO CAMPOS

Predsjednik Reala Florentino Perez gostovao je na Radio Cadeni gdje je objasnio zašto Real ne želi kupiti čudesnog napadača Tottenhama Harryja Kanea, a onda je i otkrio kakvu mu to neobičnu SMS poruku stalno šalje ekscentrični gazda Spursa Daniel Levy.

Tottenham je prije pet godina nakon višemjesečnih i teških pregovora pustio Modrića u Real za 30 milijuna funti, a  godinu dana kasnije u Madrid je poslao i svoju najveću zvijezdu Garetha Balea za tada rekordnih 100 milijuna eura.

Real je skupo platio svoje zvijezde, a prvi čovjek londonskog kluba i nakon toliko vremena ne propušta podsjetiti Pereza kakve klase mu je prodao.

“Svaki put kada osvojimo europsku titulu, Daniel Levy mi šalje istu poruku. Čestitke na naslovu europskom prvaka koji si osvojio s MOJIM IGRAČIMA”, otkrio je Perez, a onda je objasnio zašto Real nema namjeru kupiti Kanea, premda su sjajnog golgetera engleski i španjolski mediji već preselili u Madrid.
”Nismo nikad ni razmišljali o Kaneu. Harry je veličanstven igrač, mlad je i može još samo napredovati, ali mi smo sretni s Karimom Benzemom”, kazao je Perez, pa je zanijekao da je s Levyjem pregovarao o engleskom reprezentativcu.
”Nismo pričali o Kaneu, a da jesmo, da sam ga pitao za cijenu, znam da bi Daniel tražio barem 250 milijuna eura. Takav je on, uvijek traži najviše koliko može. Sprijateljili smo se kad smo pregovarali oko Modrića i Balea.”

Komentiraj