Screenshot/YouTube

Popustili stupovi jedne od naprometnijih petlji u Hrvatskoj?

Zabrinuti Zagrepčanin jučer je alarmirao Operativno-komunikacijski centar zbog lošeg stanja stupova na kojima leži nadvožnjak na Slavonskoj aveniji. Radi se o trećoj razini te petlje kojom vozila idu iz smjera istoka prema jugu, odnosno koja iz smjera Slavonske avenije na križanju s Držićevom žele skrenuti u Držićevu u smjeru Novog Zagreba.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su Jutarnjem listu da su primili dojavu u OKC na broj 192 od zabrinutog građanina te da su nakon toga izašli na teren, napravili izvid i o svemu obavijestili nadležne službe Ministarstva i Grada Zagreba. Naime, Ministarstvo infrastrukture, prometa i veza je nakon policijskog poziva obavijestilo Zagrebačke ceste da što prije postave novi znak ograničenja prometa. Na teren su poslali i inspekcijski tim Sektora za ceste na čelu s inspektorom Antunom Vonićem.

Na petlju Držićeva – Slavonska izašli su i djelatnici Zagrebačkih cesta, a navodno ju je obišao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.U Ministarstvu naglašavaju kako nema nikakve panike te da će već u petak biti napravljeni kompletni izvidi svih stupova, nakon čega će biti poznato točno stanje cijelog kompleksa. Samu petlju gradila je renomirana zagrebačka tvrtka Tehnika, a uz nju bi uskoro trebali početi i radovi na gradnji bukobrana.

Komentiraj