Poliklinika Milojević

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ Potpuna briga o koži kroz dermatološke preglede i tretmane

Estetska klinika već dugo godina ne predstavlja mjesto namijenjeno isključivo uljepšavanju i pomlađivanju, već dubinskoj i potpunoj njezi kože, tijela i lica.

Kako bi svoje pacijente dodatno motivirala na redovitu pravovremenu njegu i brigu o svojoj koži, Poliklinika Milojević od ove godine nudi novu uslugu – dermatološke preglede.

Dermatovenerologinja dr.med. Željana Bolanča će u Poliklinici Milojević raditi tretmane koji uključuju kemijske pilinge, siluet soft tretmane, mezoterapiju te tretmane koji su namijenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože i remodeliranju lica.

“U Poliklinici Milojević njegujemo izvrsnost u radu, stoga nam je uvijek drago kada naš tim možemo obogatiti vrijednim članovima, a ponudu nadograditi vrhunskim tretmanima. Na ovaj način, moja Poliklinika svakim danom postavlja nove ljestvice u estetskoj medicini, što me iznimno veseli”, rekao je dr. Nikola Milojević.

“Suradnja s dr. Nikolom Milojevićem i njegovim timom stvarno je velika čast te mi je drago što mogu raditi s priznatim estetskim liječnikom s bogatom karijerom i van Hrvatske. Inače, osim bavljenja temama koje se tiču dermatovenerologije, posvetila sam se i proučavanju trihologije, bolesti vlasišta te se nadam kako ćemo se time ubrzo baviti i u Poliklinici Milojević”, najavila je dr. Željana Bolanča.

Doktor Nikola Milojević kao međunarodno priznati stručnjak za neinvazivnu estetsku medicinu ovom će suradnjom svojim pacijentima pružiti cjelovitu uslugu za njegu, što je najbolji poticaj da zdravlje najvećeg organa, kože.

Željana Bolanča
Dr. Nikola Milojević i dr.med. Željana Bolanča

Komentiraj