Split, 18.4.2018 - Utakmica 30. kola Prve HNL Hajduk - Cibalia na stadionu Poljud. Na slici bakljada Torcide. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Splitska policija je izvijestila kako provjerava informacije iz lokalnih medija po kojima je u ponedjeljak poslijepodne u središtu Splita napadnuta skupina nogometaša Hajduka dok su se šetali, a tom je prilikom igrač Marko Futacs, po medijskim navodima, “udaren nogom u glavu”.

Lokalni su mediji izvijestili kako su navijači u središtu Splita napali igrače Hajduka i da je “Marko Futacs udaren nogom u glavu”.
“Trenutačno provjeravamo informacije koje su se pojavile u medijima”, rekli su za Hinu u splitskoj policiji.
Po navodima “Slobodne Dalmacije”, uz Futacsa su bili nogometaši Hajduka Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla i Ahmad Said, koji su se šetali Cankarjevom poljanom u blizini Kluba navijača Torcide.
“U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme”, navodi “Slobodna Dalmacija” i dodaje kako su mu suigrači odmah priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara nogom u glavu.
“Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka”, piše “Slobodna Dalmacija”.

Komentiraj