Pogledajte tko je otvorio nove trgovine u Svetoj Nedelji i Zagrebu

U Svetoj Nedelji i u Zagrebu otvorene su nove, moderne Lidlove trgovine kojima je Lidl obilježio 15 godina poslovanja u Hrvatskoj te nastavio širiti prodajnu mrežu kako bi kupcima ponudio asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

U Svetoj Nedelji to je prva Lidlova trgovina, dok je u Zagrebu osamnaesta, čime Lidl 15 godina poslovanja u Hrvatskoj zaokružuje s ukupno 105 trgovina.

Povodom otvorenja novih trgovina, ponuđene su prigodne akcije i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Nove Lidlove trgovine kupcima nude ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kao i uvijek, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Obje su trgovine napravljene prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu.

Poslovnica u Svetoj Nedelji ima 100-tinjak prostranih parkirnih mjesta, a zagrebačka na Radničkoj cesti njih čak 129 te brzu punionicu za električna vozila.

Trgovina u Svetoj Nedelji, na adresi Vojvodići 1, radi od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 14 h nedjeljom. Radno je vrijeme trgovine u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 232, od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do
18 h nedjeljom, objavili su iz Lidla.

Trgovačko društvo Lidl, inače, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl zastupljeno je u 32 zemlje širom svijeta te trenutačno ima oko 11.550 trgovina i
više od 200 logističko distributivnih centara u 30 zemalja diljem svijeta.

Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.

Lidl trenutno ima više od 341.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.

U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.

Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2020. generirala je promet od 125,3 milijardi eura.

Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 105 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.

Komentiraj