ISTRAŽITELJI SU IDENTIFICIRALI DVIJE MOĆNE KRIMINALNE GRUPE koje su organizirale izradu montiranih fotografija lažnog potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića kako bi mogli iskoristiti njega i poduzetnika Claudea Jambrušića

Počinje rasplet afere povezane s montiranim fotografijama Tomislava Tolušića. U njenom središtu našao se Kruno Grlević, bivši vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, jedan od organizatora dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, koji se više godina bavio marketingom, a u posljednje vrijeme poslovno je povezan s poduzetnikom Claudeom Jambrušićem. Grlević je zasad jedini osumnjičeni za pokušaj kompromitacije potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića montiranim fotografijama.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakProsvjed protiv Bandićevog ‘doktorata’
Sljedeći članakFIBA Alonzo Mourning i Bogdan Tanjević predvode generaciju 2019.
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.