Philip Morris International i Scuderia Ferrari okreću se budućnosti kroz Misiju Winnow

PMI

Philip Morris International Inc. (PMI) (NYSE: PM) i Scuderia Ferrari okreću novu stranicu u njihovom 45-godišnjem partnerstvu predstavljanjem ‘Misije Winnow’, nove globalne inicijative za poticanje angažmana uloge znanosti, tehnologije i inovacije kao snažnih sila za boljitak u svakoj industriji.

Prenosimo dio objave za javnost: 

“Misijom Winnow želimo svijetu dati do znanja kako smo se promijenili, želimo podijeliti naš ponos transformacijom koju su postigli ljudi iz društva PMI, kao i zadovoljstvo našom posvećenošću strogoj znanosti i inovativnosti koje mogu dovesti do bolje budućnosti”, rekao je André Calantzopoulos, glavni izvršni direktor društva PMI.

“Iskoristit ćemo ovu globalnu platformu kako bismo pokazali novo lice društva PMI te kako bismo se suočili s predrasudama jer znamo da postoje mnogi koji možda sumnjaju u nas i našu motivaciju. Naše partnerstvo s društvom Scuderia Ferrari daje nam mogućnost da se nadovežemo na brojne poticajne indivudualne razgovore, kako s kritičarima tako i s onima koji nas podržavaju, te da dopremo do šire javnosti radi što većeg angažmana.”

Riječ “winnow” (na engleskom se čita kao kombinacija “win” i “oh”) odabrana je zato što savršeno opisuje pedantan i discipliniran put koji slijedi društvo PMI. Riječ “winnow” izvorno se koristila za označavanje procesa uklanjanja pljeve iz žitarica, ali danas se koristi u širem značenju pri čemu opisuje proces odvajanja onog što je nepotrebno, izdvajanje onog dobrog i istinitog u odnosu na ono što je netočno i obmanjujuće.

“Misija Winnow obuhvaća naše težnje da budemo bolji u svemu što radimo”, dodao je Calantzopoulos. “Uklanjanje ili odbacivanje starih pristupa ono je što radimo u društvu PMI – učimo iz svojih prethodnih grešaka kako bismo oblikovali svoju budućnost.”

“Misija Winnow govori o tome kako se razvijamo kao kompanija, o tome u što vjerujemo i o načinu na koji radimo kako bismo omogućili bolju budućnost. Scuderia Ferrari idealan je partner za Misiju Winnow zbog strasti njihova tima prema inovacijama i usmjerenosti na stalno poboljšavanje u potrazi za pobjedom”, rekao je Miroslaw Zielinski, predsjednik odjela za znanost i inovacije u društvu PMI.

Zielinski je dodao: “Pokrećemo Misiju Winnow u krugovima Formule 1 jer obožavatelji motoutrka znaju da u utrkama ne postoji vožnja unatrag, postoji samo gledanje prema naprijed, a mi vjerujemo da bi i oni željeli dijeliti ovu viziju“, piše između ostalog u priopćenju.

Komentiraj