PERIŠIĆ “Teško se sada prebaciti na reprezentaciju, ali vjerujem u dvije pobjede”

Slavko Midzor/PIXSELL

Prije samo nekoliko dana Ivan Perišić prešao je iz njemačkog Wolfsburga u redove Intera iz Milana, ali prije debitantskog nastupa za Nerazzurre Perišić će odraditi dva kvalifikacijska susreta za odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj sljedeće godine. ‘Vatreni’ u četvrtak igraju protiv Azerbajdžana, dok će u nedjelju odmjeriti snage s Norveškom.

Sam priznaje kako je teško nakon svega prebaciti se na reprezentaciju, ali vjeruje u uspjeh ‘Vatrenih’. “Trebamo što prije zabiti prvi gol kako bi nam bilo lakše. Išlo me u prvoj utakmici s njima, no ovo će biti nešto potpuno drugo”, prenosi izjavu Perišića HNS.

Nada se kako će Hrvatska slaviti u obje utakmice. “U Azerbajdžanu nas očekuju i vrućine bez pravih priprema za takve uvjete, Norveška je pak vrlo dobra kod kuće i moramo se dobro koncentrirati, posložiti glave, kako bismo s dvije pobjede sve riješili prije listopada te susreta protiv Bugarske i Malte”, dodao je.

Perišić bi prvi nastup za Inter mogao imati u gradskom dvoboju sa Milanom. ” Nisam imao mnogo vremena, s obzirom da je bilo dosta natezanja oko ugovora, ali Brozović će mi sigurno pomoći, a ima još igrača s ovih područja i sigurno neću imati problema s prilagodbom. Želja mi je bila promijeniti sredinu, Inter je veliki klub i mislim da će biti ove sezone bolji”, kazao je Perišić.

Komentiraj