Pajaču derbi Osijeka i Hajduka

Derbi 11. kola HT Prve lige u nedjelju od 19:30 u Gradskom vrtu igraju Osijek i Hajduk, a za glavnog suca utakmice određen je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Njemu će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Vedran Đurak (Stupno) i Ivan Vučković (Zagreb) dok će za VAR biti zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb) dok će suce kontrolirati Domagoj Vučkov (Rijeka), a ispred Saveza će za sigurnost brinuti Vlado Dominić.

Pajaču će ovo biti sedmi međusobni sraz Bijelo-plavih i Bilih, a uspješniji je dosad bio Osijek koji je slavio u tri navrata, dva puta je dvoboj završio bez pobjednika dok je jednom pobijedio Hajduk.

Kolo će u petak od 18 sati na Šubićevcu otvoriti Šibenik i Gorica te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. U subotu od 17 sati u Kranjčevićevoj će Duje Strukan iz Splita označiti početak dvoboja Lokomotive i Slaven Belupa. Istog dana od 19:05 Istra 1961 će u Puli u regionalnom derbiju dočekati Rijeku, a susret je pripao Franu Joviću iz Zagreba. Andrej Burilo iz Osijeka je pak određen za glavnog suca utakmice Dinama i Hrvatskog dragovoljca koja se u nedjelju od 17 sati igra u Maksimiru.

Službene osobe za 11. kolo HT Prve lige:

Komentiraj