Pajač dijeli pravdu na Jadranskom derbiju

Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline pripao je derbi susret 11. kola SuperSport HNL-a u kojem će u nedjelju od 15 sati na Rujevici Rijeka dočekati Hajduk. 37-godišnjaku će to biti peti Jadranski derbi u karijeri, a u prijašnjim su po jednom slavile obje momčadi, a dva susreta su završila bez pobjednika.

Njemu će tom prigodom asistirati Marjan Tomas (Vladisavci), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Ante Čulina (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak (Zagreb) i Goran Pataki (Đakovo), Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), kontrolor suđenja Vlado Svilokos (Sisak), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Jurica Jurjević.

Kolo će u petak od 18 sati otvoriti Varaždin i Istra 1961 te Dario Bel iz Osijeka dok je subotnji termin od 16:55 rezerviran za okršaj Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu kojeg će suditi Jakov Titlić iz Potravlja.

Istog dana od 19:30 Dinamo na Maksimiru igra sa Slaven Belupom, a pravdu će dijeliti Duje Strukan iz Splita. U posljednjem susretu kola u nedjelju od 17:30 Fran Jović iz Zagreba će označiti početak utakmice Šibenika i Gorice.

Službene osobe za 11. kolo SuperSport HNL-a:

Komentiraj